Συνωμοσία: Είναι 100% προειδοποιητικό όνειρο.

Σχολείο:  Για τους μαθητές και τους φοιτητές είναι ένα συνηθισμένο όνειρο, για τους άλλους όμως είναι ή νοσταλγικό ή εξεταστικό όνειρο.

Σωλήνας: Αν μπείτε μέσα σ’ αυτόν και κατηφορίζετε σημαίνει ότι θέλετε να ξεφύγετε από κάποιους και από κάτι.

Σωσίβιο: Δείχνει ότι τα προβλήματα σας πνίγουν και χρειάζεστε βοήθεια.

Σωτηρία: Πολύ σημαντικό όνειρο. Είναι όνειρο που παντρεύεται με την πραγματικότητα.

Τ

Τάισμα: Αν ταϊζετε ένα παιδάκι ή ένα σκυλάκι αυτό σημαίνει ότι νιώθετε μεγάλη συναισθηματική ανάγκη να τα βοηθήσετε και να τους δώσετε την αγάπη σας. Μήπως παραμελείτε τον εαυτό σας ασχολούμενοι μ’ αυτούς πολλές ώρες;

Ταλάντευση: Ο ονειρευόμενος όταν βλέπει ότι κινείται και δεξιά και αριστερά σημαίνει  ότι έχει χαρμολύπη.

Τανκ: Είναι η ανάγκη να αγωνιστείτε και  νικήσετε με πλάγια μέσα χωρίς να φανερωθείτε. Την ίδια εξήγηση περίπου έχει και το υποβρύχιο.

Ταξί: Το άτομο που θέλετε δεν σκέφτεται σοβαρά. Θέλει σχέση της μιας νύχτας, μαζί σας,  όσα κρατά μια κούρσα  και αυτό θα το πληρώσετε πολύ ακριβά.  Είναι άτομο που του αρέσουν οι ποικιλίες στον έρωτα.

Τατουάζ: Είναι αλληγορικά οι επιπτώσεις που θα έχετε μετά από την υλοποίηση μιας σκέψης, απόφασης. Όπως το τατουάζ βγαίνει δύσκολα ή δεν βγαίνει ποτέ τα σημάδια θα είναι παντοτινά. Άρα, πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουμε. Αν πραγματικά έχουμε αυτό το τατουάζ δεν έχει εξήγηση. Επίσης, είναι η επιθυμία να αποβάλλουμε μια κακιά συνήθεια και η δυσκολία να το πετύχουμε.

Ταύρος: Μήπως προσπαθείτε να συνάψετε ερωτική σχέση με ένα άτομο που έχει δυνάμεις πέρα από τις δικές σας ή δεν ξέρετε τους σκοπούς του; Μήπως αυτή η σχέση σας φοβίζει και σας ερεθίζει;  Πρέπει να δείτε τι κάνει ο ταύρος στο όνειρο. Θα τον καταφέρετε αν ο ταύρος είναι ήρεμος σαν αρνάκι κι εσείς το χαϊδεύετε. Γίνεται αυτό; Στα όνειρα όλα γίνονται, φτάνει να το πιστέψουμε.  Δεν μπορεί να γίνει κάτι αν ο ταύρος  ερεθίζεται από το κόκκινο πανί και μας επιτίθεται ή αν είμαστε εμείς ταυρομάχοι και μας σκοτώσει. Θα απαλλαγούμε απ’ αυτή τη σχέση αν πιάσουμε τον ταύρο από τα κέρατα και τον μαχαιρώσουμε. Δεν έχει εξήγηση αν έχουμε πάει πρόσφατα στο Μεξικό ή στην Ισπανία. Ο λόγος εμφανής. Κακό όνειρο επίσης είναι αν δείτε ταύρο σε υαλοπωλείο. Αυτή η σχέση θα διαλύσει την ψυχή σας. Κακότυχος όποιος δει αυτό το όνειρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.