Καταστροφή: Η καταστροφή δεν είναι απαραίτητα καταστροφή. Μπορεί να δείχνει ότι το άτομο αυτοκαταστρέφεται με λάθος σκέψεις, κινήσεις, αποφάσεις που παίρνει. Μπορεί να δείχνει ότι έχει εμμονές που τον κάνουν να τα βλέπει όλα μαύρα.  Γενικά, ό,τι συμβαίνει στη ζωή του ατόμου, πάντα το πληγώνει. Αυτό το άτομο κινδυνεύει να πάθει κατάθλιψη.

Καταφύγιο: Χρειάζεστε προστασία και ασφάλεια.

Κατεύθυνση: Αλλαγή κατεύθυνσης μπορεί να είναι η στιγμή που αλλάζετε δρόμο. Είστε  λοιπόν έτοιμοι να κάνετε αλλαγές στην  προσωπική ζωή, αλλαγή φίλων, αλλαγή σχέσης, αλλαγή δουλειάς ή κάτι που δεν μπορώ να φανταστώ;

Καύσιμα: Αν μείνει το αυτοκίνητο από βενζίνη χρειάζεται να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Μήπως έχετε χάσει κάθε είδους ζεστασιά;  Μήπως έχουμε στερηθεί κάποιες βιταμίνες στο σώμα μας; Ή δεν έχουμε πιει όσο νερό πρέπει;

Κενό: Είναι κάποιος φόβος για το θάνατο. Επίσης, σημαίνει ότι το άτομο που ονειρεύεται αυτό το όνειρο νιώθει μόνος και είναι απελπισμένος.

Κεντρί:   Ένας αναπάντεχος τραυματισμός ή ατύχημα θα γίνει τη στιγμή που δεν το περιμένουμε.

Κεραυνός με συνοδεία βροντής: Δείχνει την οργή του ονειρευόμενου για κάτι ή κάποιον.  Χωρίς βροντή βλέπε λήμμα αστραπή.

Κέρδος: Οτιδήποτε κερδίζει το άτομο εκτός από χρήματα, το όνειρο δείχνει μια σίγουρη επιτυχία.

Κερί: Αναμμένο καλό όνειρο, σβησμένο κακό.

Κηδεία: Η κηδεία δηλώνει το θάνατο κάποιου προβλήματος που μας βασανίζει, κάποιας δουλειάς που μας έχει κουράσει, κάποιας βαρετής σχέσης.  Επίσης, δηλώνει ότι κάτι που φοβόμασταν δεν θα γίνει, έχει θαφτεί ο φόβος μας. Αν πεθαίνουμε εμείς θάβουμε τον παλιό μας εαυτό και τα λάθη, τα πάθη και τα ελαττώματα. Η ανάσταση δηλώνει ότι θα ξαναγίνουμε όπως πριν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.