Κήπος με λουλούδια: Αν ήταν περιποιημένος δείχνει ότι όπως ο κήπος είναι περιποιημένος είναι και ο ονειρευόμενος.

Κιθάρα: Η κιθάρα για έναν άνδρα είναι το γυναικείο σώμα ισχυρίζεται ο Φρόυντ. Ένας άνδρας που παίζει κιθάρα λαχταρά να κάνει ερωτική σχέση. Για τη γυναίκα αυτό το όνειρο δείχνει ότι έχει παραμελήσει τον εαυτό της.

Κίνδυνος: Είναι πάντα προειδοποιητικό όνειρο.

Κινηματογράφος: Πολλές φορές είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα. Πολλές φορές η ζωή του ονειρευόμενου ταυτίζεται με το έργο που βλέπει. Όταν όμως βλέπει ότι εκείνος παίζει στον κινηματογράφο σημαίνει ότι προσποιείται, δηλαδή δεν είναι αληθινός ούτε με τον εαυτό του ούτε με τους άλλους.

Κίνηση: Δείχνει ότι πρέπει να κινηθούμε προς τα εμπρός.  Μπορεί πάλι να σημαίνει ότι κινούμε γη και ουρανό για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε. Μπορεί επίσης ένα εμπόδιο να είναι αμετακίνητο ή δεν μπορείτε να απαλλαχθείτε από κάποιον ενοχλητικό.

Κλαδιά: Έχετε πάρει περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείτε να διεκπεραιώσετε και έχετε μπερδευτεί.  Το άτομο που βλέπει αυτό το όνειρο επίσης σημαίνει ότι είναι συναισθηματικά ανασφαλές.

Κλάμα: Έμαθα επιτέλους ότι το άτομο εκείνη τη στιγμή που ονειρεύεται έχει αρνητικές σκέψεις στο ασυνείδητο. Έχει κάποιους φόβους μήπως επαληθευτεί αυτό που είδε, αυτό που φοβάται. Το κλάμα  είναι η μηχανική  αντίδραση της ψυχής που ξεπλένει κάθε αρνητική σκέψη μόνο όταν είναι εμμονή. Γι΄ αυτό όταν το άτομο κλαίει πάντα, αυτό που είδε δεν θα επαληθευτεί. Θα γίνει το αντίθετο.  Είχα μεγάλο άγχος με το όνειρο αυτό,  επιτέλους είδα την αληθινή του ερμηνεία για να καθησυχαστώ και να καθησυχάσω κι εσάς.

Κλειδί: Είναι το καλύτερο όνειρο. Είναι η επιβεβαίωση ότι τα όνειρά μας θα βγουν αληθινά, και γίνονται αληθινά όταν ένας άνδρας μας το δώσει.  Είναι το κλειδί της καρδιάς του. Το αντίστοιχο όνειρο για έναν άνδρα είναι όταν του το δώσει μια γυναίκα. Οι ομοφυλόφιλοι δεν βλέπουν ποτέ αυτό το όνειρο, διότι ξέρουμε ότι αυτοί δεν ερωτεύονται όπως εμείς, γι’ αυτό αντέχουν οι σύντροφοί τους να έχουν κι άλλη παράλληλη σχέση.  Η ένωσή τους είναι εγκεφαλική περισσότερο, αναγκαία,  παρά συναισθηματική.

Leave a Reply

Your email address will not be published.