Μαστίγιο: Αυτό το βλέπουν στα όνειρά τους οι σαδομαζοχιστές. Για τους άλλους, σημαίνει ότι πρέπει να μαστιγώσουμε όλα μας τα αισθήματα.  Αν κάποιος μας μαστιγώνει, είναι τιμωρία για κάτι σοβαρό που διαπράξαμε.

Μάτια: Είναι οι καθρέπτες τις ψυχής, που δείχνουν πώς αισθανόμαστε. Μπορεί να είναι δαιμονικό  ή θεραπευτικό όνειρο.

Μαχαίρι: Δείχνει βία, κάποια σχέση που θέλει κάποιος να αποκόψει ή κάποιον που θέλουμε να διώξουμε από τη ζωή μας. Μπορεί να θέλουμε να κόψουμε μαχαίρι μια κακιά συνήθεια ή μια φιλία που δεν μας γεμίζει ή μια δουλειά.

Μέθη: Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη ζωή μας. Βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Μέλι: Όνειρο που δείχνει  την ευτυχία και την ευημερία.

Μέλισσες: Δείχνει πόσο εργατικοί είμαστε και πώς ακριβώς δουλεύουμε. Ένας κηφήνας, δείχνει έναν τεμπέλη άνθρωπο. Μια  βασίλισσα, δείχνει άτομο δεσποτικό που δίνει εντολές και περιμένει τα πάντα από τους άλλους. Μόνο οι εργάτριες δείχνουν την καλή πλευρά της εργασίας και της  απόδοσης μέσα στην κυψέλη.  Επίσης, αν δούμε μέλισσες,  δίνουμε περισσότερη βάση σε ένα πρόβλημα απλό που δεν χρειάζεται τόσο πολύ σκέψη.

Μέλλον: Πάντα τα όνειρα που περιέχουν το μέλλον είναι προγνωστικά ή προφητικά.  Επίσης, δείχνει το φόβο μας για το μέλλον.

Μετάληψη: Επιθυμία για μια καινούρια αρχή.

Μετάλλιο: Επιβράβευση μιας επιτυχίας που έγινε στην πραγματικότητα ή προ επιβράβευση μιας επιτυχίας που δεν σημειώθηκε ακόμα, αλλά πρόκειται να γίνει στο μέλλον.

Μέταλλο: Σημαίνει την  σιδερένια θέληση, χρυσή ευκαιρία κ.λ.π.

Μετεμψύχωση: Όποιος δει ότι έγινε κάτι άλλο ή κάποιος άλλο απ’ αυτό που είναι, τότε θα πρέπει να σκεφτεί γιατί είδα αυτό το όνειρο; Μόνος του θα βρει την απάντηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.