Ουρά: Αν δείτε ότι έχετε ουρά ο σατανάς προσπαθεί να σας κάνει δικό του και εν μέρει το έχει πετύχει. Αν την κόψετε, μόνο τότε θα σωθείτε.

Ουράνιο τόξο: Επίτευξη τελικού σκοπού αν βρείτε το χρυσάφι στην άκρη του. Οι ελπίδες και τα όνειρα πραγματοποιούνται αν δείτε τα χρώματά του.

Ουρανός: Ο καθαρός σημαίνει  επιτυχία, ευτυχία, ελπίδα, πρόοδο. Ο μαύρος αποτυχία, εμμονές,  κλειστοφοβία.

Ούρηση: Εκτός από όνειρο συγχρονικότητας και απαλλαγή προβλημάτων και υγρά όνειρα σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε εξετάσεις  στα νεφρά, γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Οχετός: Αν τον καθαρίζετε σημαίνει ότι αποσύρθηκε ένα βρωμερό πρόσωπο, που παρεμπόδιζε την ευτυχία σας ή θα λυθεί κάποιο πρόβλημα. Αν μπαίνατε μέσα σ’ αυτόν δείχνει ότι θα πάρετε τον κακό δρόμο ή θα μπλέξετε με ένα πάθος και ιδιαίτερα τα ναρκωτικά, άρα παροδικά δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε. Αν βγαίνατε απ’ αυτόν σημαίνει ότι θα επιστρέψετε αλληγορικά στην κανονική  ζωή νικήτες.  Αυτό το σημείο του ονείρου το βλέπουν αυτοί που κατάφεραν να ξεφύγουν από τις παγίδες της ζωής και τα ναρκωτικά.

Π

Παγετός: Είναι η πλευρά της ζωής που δεν μπορείτε να εκδηλώσετε. Που έχουν παγιωθεί κάποια αισθήματα. Που δεν ξέρετε τι αισθάνεστε. Που νιώθετε ένα απέραντο κενό. Μπορεί να δείχνει ότι φέρεστε ψυχρά στους γύρω σας ή κάποιος σας φέρεται έτσι και αυτό λυπεί την προσωπικότητά σας.

Παγίδα:  Είναι ένα όνειρο, που μπορεί να δείχνει ότι κάποιος σας στήνει παγίδα, ότι κινδυνεύετε ή απειλείται η ίδια η ζωή σας.

Παγοδρομία:  Είναι η κακιά συνήθεια να ρισκάρουμε τη ζωή μας, να μην την ελέγχουμε ή να μη δίνουμε σημασία στα προβλήματα με φόβο να μας ρίξουν κάτω και να πάθουμε κάποιο, αλληγορικά,  ατύχημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.