Πάγος: Ο φόβος να εκδηλώσουμε τα αισθήματά μας. Ένα παγόβουνο μέσα στο νερό δείχνει ότι ο φόβος μας κάνει να φερόμαστε αντίθετα απ’ αυτό που πραγματικά είμαστε. Τα παγάκια μέσα στο ποτό δείχνουν ότι θα σας σερβίρουν ψύχρα και απογοήτευση.

Παγωτό: Δείχνει άτομο που έχει μια γλυκύτητα μέσα του, αλλά δεν μπορεί να την εκδηλώσει από φόβο μην ψυχρανθεί ή ψυχράνει και τους άλλους.

Παιχνιδάκι: Αν παίζατε με ένα παιχνίδι δείχνει τη στάση που κρατάτε προς τους άλλους ανθρώπους. Π.χ. σας αρέσει να παίζετε με τις ανδρικές καρδιές.

Πακέτο: Το κλειστό πακέτο δείχνει κάποιο σχέδιο έτοιμο σε εφαρμογή.

Πάλη:  Πάλη με τον εαυτό μας είναι να ξεπεράσουμε κάποια πάθη ή αδυναμίες που πιθανόν έχουμε. Αν καταφέραμε να ξεφύγουμε ή όχι αυτό θα γίνει και στην πραγματικότητα.

Παναγία: Η Παναγία για τους άνδρες είναι η ίδια τους η μητέρα. Για τις γυναίκες ο φύλακάς τους. Ό,τι τους πει ή τους συμβουλέψει είναι πραγματικό. Μόνο στην περίπτωση που είναι δαιμονικό όνειρο το άτομο πρέπει να προσέχει.

Πανί καραβιού: Αυτό δείχνει την οικονομική μας κατάσταση ανάλογα αν τα πανιά είναι στη θέση τους, κλειστά, σκισμένα. Κακή εξήγηση γίνεται αν αρμενίζουν σε φουρτουνιασμένη θάλασσα. Το άτομο αυτό βγάζει χρήματα με άνομα μέσα και η δράση του θα μαθευτεί.

Πανοπλία: Ένα καθησυχαστικό όνειρο.  Δείχνει ότι πρέπει να προφυλαχτούμε από κάποιους ή κάτι. Να αισθανθούμε απόλυτη σιγουριά,  για να πετύχουμε αυτό το οποίο ξεκινήσαμε να κάνουμε.

Παραβάν: Σημαίνει  ότι το άτομο χρειάζεται να απομονωθεί και να δει την αλήθεια με άλλο μάτι. Να σκεφτεί τι γίνεται γύρω του. Να κρύψει από τους άλλους τις πραγματικές του σκέψεις και τα αισθήματα. Επίσης,  ένα ιατρικό παραβάν δείχνει  ότι το άτομο πρέπει να κάνει τσεκάπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.