Παραπάτημα: Έχει την ίδια ερμηνεία με τα όνειρα του πεσίματος. Αν όμως το δείτε μέσα στο όνειρο σημαίνει  ότι  ετοιμάζεστε να κάνετε κάτι πολύ ριψοκίνδυνο ή κάνατε κάποιο βαρύ σφάλμα και προειδοποιεί για  το μετά και τι μέλλει γενέσθαι.

Παρελθόν: Η συχνή αναδρομή στο παρελθόν, είναι  σημάδι ότι νοσταλγούμε εκείνα τα χρόνια, που η ζωή μας ήταν ανέμελη και ξέγνοιαστη, ζούμε ένα ανασφαλές παρόν και ένα ζοφερό μέλλον που δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Πάρκιγκ: Όπως είπαμε, το αυτοκίνητο στο όνειρο είναι αλληγορικά η ζωή μας. Άρα αν αράξαμε σωστά το αυτοκίνητο, θα προχωρήσει σωστά, γιατί ξέρουμε καλά να την φροντίζουμε. Αν όμως πήραμε τη θέση άλλου, επεμβαίνουμε στη ζωή του ή κάτι θέλουμε απ’ αυτόν ή του κλέβουμε κάτι που του ανήκει. Αν μας πήρε αυτός τη θέση πράττει τα πιο πάνω εις βάρος μας. Αν κάνατε παράβαση σημαίνει ότι έχετε μπλέξει σε μια παράνομη ιστορία. Αν ξεχάσατε που το παρκάρατε σημαίνει ότι έχετε χάσει πια την επαφή με τον εαυτό σας.  Αν τρακάρατε κάποιο αυτοκίνητο τη στιγμή που είχατε παρκάρει, τότε προσπαθείτε να κερδίσετε εις βάρος άλλων.

Πατέρας: Εξαρτάται ποια είναι η σχέση μας μαζί του. Είναι όνειρο επιθυμίας για κάποιον που δεν τον γνώρισε, δεν έχει πατέρα, τον έχασε μικρός.

Πάτωμα: Συμβολίζει την ασφάλεια ή την ανασφάλεια που έχετε για κάτι ή κάποιον.  Αυτό το όνειρο το βλέπουν άτομα που ανησυχούν για το μέλλον της εργασίας τους. Αν το τρίβατε είναι η επιθυμία αναγνώρισης από το αφεντικό του κόπου που καταβάλλατε, μέχρι σήμερα, για να πάει καλά η δουλειά του. Αν καθόσασταν στο πάτωμα σημαίνει ότι έχετε εξασφαλίσει την σταθερότητα στη δουλειά σας και νιώθετε υπέροχα που δεν θα απολυθείτε. Επίσης, αν κάθεστε σε χαλί σημαίνει ότι καταστρώνετε σχέδια για να κάνετε πιο άνετη και σίγουρη τη διαμονή σας στη δουλειά.  Ένα βρώμικο πάτωμα σημαίνει ότι αυτή η δουλειά είναι ανέντιμη και παράνομη και δεν το γνωρίζετε, ενώ εσείς ανίδεοι αγωνίζεστε για την διαμονή σας εκεί, επειδή την έχετε ανάγκη ή πληρώνει καλά. Μια παράνομη δουλειά όμως πάντα μας κάνει να κερδίζουμε περισσότερα, ώστε αν μαθευτεί αυτό να μείνουμε. Όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.  Το πάτωμα μπορεί συμβολικά να είμαστε εμείς ότι πατάει κάποιος κυριολεκτικά ή αλληγορικά πάνω μας για να πετύχει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.