Περιτύλιγμα: Η ερμηνεία βρίσκεται πέρα απ’ αυτό. Σημασία έχει τι είναι κλεισμένο μέσα. Αν π.χ. είναι ένα σουβλάκι, αυτό δηλώνει ότι τρώτε κρυφά, ενώ σας το απαγόρευσε ο γιατρός. Γενικά, δηλώνει την επιθυμία να κάνουμε κάτι απαγορευμένο προς τέρψη μας χωρίς να γνωρίζουν οι άλλοι την αλήθεια. Μόνο εμείς.

Περούκα: Η φαλάκρα για έναν άνδρα συνδέεται με φοβίες. Μπορεί λοιπόν με την περούκα να καλυφθούν αυτές οι φοβίες και να νιώσει πιο ασφαλής. Για μια γυναίκα η περούκα είναι σημάδι μεταμόρφωσης. Π.χ. βάζοντας μια ξανθιά περούκα να γίνει μια άλλη ή να μιμηθεί αυτή.

Περπάτημα: Εξαρτάται η εξήγηση αν περπατούσαμε μέσα σε κόσμο, μόνοι μας, πού περπατούσαμε με ποιον. Αυτό δείχνει τι αισθήματα είχαμε εκείνη τη στιγμή.

Πεταλούδα: Αν κυνηγάμε μια πεταλούδα,  μπορεί να ζητάμε λίγο περισσότερο διασκέδαση και κέφι στη ζωή μας που μας λείπει. Αν την πιάσουμε και τη σκοτώσουμε, δείχνει ένα άτομο επιπόλαιο που δεν μπορεί να εκτιμήσει αυτό που έχει. Το όνειρο ζητά να μεταμορφωθούμε και από κάμπιες να γίνουμε πεταλούδες.

Πέτρα: Είναι τα βάρη και οι ευθύνες  που κουβαλά η ψυχή μας. Αν πετάμε ή σπάμε πέτρες σημαίνει ότι θα καταφέρουμε να ξεφορτωθούμε μερικά. Η πέτρα συμβολικά δείχνει το χαρακτήρα μας. Ότι είμαστε σκληροί σαν πέτρα. Όμως ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι πολύτιμες πέτρες. Αν δούμε ότι κρατάμε μια πολύτιμη πέτρα σημαίνει  ότι για κάποιους είμαστε απαραίτητοι. Η πέτρα επειδή δεν λυγίζει ή χάνεται μπορεί να σημαίνει  ότι θέλουμε να κάνουμε μια μόνιμη σχέση.

Πετσέτα: Ανάλογα πώς θα την δούμε βγαίνει και η ανάλογη ερμηνεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.