Σκύλος: Ο σκύλος στα περισσότερα όνειρα συμβολίζει το φίλο, τον προστάτη και το φύλακα. Άτομα όμως που τον μισούν ή τον φοβούνται, βλέπουν τα πιο ανατριχιαστικά όνειρα μ’ αυτόν πρωταγωνιστή. Ένας άγριος σκύλος επίσης, είναι ο φίλος που μας επικρίνει για τα λάθη μας.

Σοκολάτα: Ο πιο γλυκός πειρασμός που βλέπουμε πάντα όταν κάνουμε δίαιτα ή δεν μπορούμε για κάποιο λόγο να την φάμε. Είναι ένα όνειρο επιθυμίας, τις περισσότερες φορές, αλλά τις περισσότερες φορές στα όνειρά μας, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, δηλώνει την πίκρα και την απογοήτευση. Συμβολικά, μπορεί να είναι ένας μελαμψός άνδρας, που δυστυχώς δεν μπορούμε να τον χαρούμε, διότι ανήκει σε άλλη. Άρα, κάνουμε την κίνηση αυτή προς ικανοποίηση.

Σόμπα: Ένα ευχάριστο θερμό όνειρο και καθησυχαστικό αν είναι αναμμένη. Αν σβήνει,  δείχνει ότι η σχέση μας δεν τραβάει άλλο.

Σουβάς: Το σπίτι μας είναι η προσωπικότητά μας. Αν σουβατίζουμε ένα δωμάτιο, αυτό δηλώνει ότι πρέπει να δώσουμε προσοχή σε μια πλευρά του παρουσιαστικού μας επισκευάζοντάς το. Π.χ. μια κοπέλα που θέλει να κάνει πλαστική εγχείρηση στη μύτη θα δει ότι επισκευάζει την κουζίνα της, επειδή εκεί υπάρχουν οι περισσότερες μυρωδιές.

Σούβλα: Αν στο όνειρο δείτε μια σούβλα κουζίνας υπάρχει παραπομπή στο ότι μαγειρεύετε κάποιο σχέδιο για να κατακτήσετε κάποιον ή σιγοψήνετε κάποιον με την καυτή περιφρόνηση.

Σουβλί: Κάποιος σας πλήγωσε ή σας αναστάτωσε κυριολεκτικά.

Σπάγκος: Αν ονειρευτήκατε ότι ξεμπερδεύετε σπάγκο είναι η προσπάθεια που κάνετε να ξεμπερδέψετε την μπερδεμένη σας ζωή. Είναι καλό να καταφέρετε να  φέρετε το σπάγκο στο σωστό σημείο ξεμπλεγμένο. Όμως είναι κακό να είστε μια μαριονέτα και να σας χειρίζεται κάποιος άλλος με το σπάγκο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.