Στοίχημα:  Αν το κερδίσατε έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.  Αν το χάσατε όμως, δείχνει ότι πρέπει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, γιατί σας λείπει.

Στομάχι: Μπορεί να ζείτε αναγκαστικά με κάποιον που σας κάθεται στο στομάχι και τον ανέχεστε, επειδή τον έχετε ανάγκη, από συμφέρον. Μπορεί να είναι θεραπευτικό όνειρο, μια προειδοποίηση ότι πρέπει να επισκεφτούμε το γιατρό για μια  πάθηση στο σημείο αυτό.

Στόχος: Αν τον πετύχατε ή δεν τον πετύχατε, εξαρτάται η εξήγηση του ονείρου πόσο πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε στη ζωή.

Στραγγαλισμός: Αυτό το άτομο επηρεάζει τη ζωή μας και δεν μας αφήνει να ευτυχήσουμε. Επίσης, είναι όνειρο από εξωτερικά ερεθίσματα. Αν μας πνίγει το μαξιλάρι ή πονάμε σ΄ εκείνο το σημείο, βλέπουμε ότι μας στραγγαλίζουν. Και ένα όνειρο υπνικής παράλυσης μπορεί να μας φέρει σ’ αυτό το σημείο. Επίσης, αν έπεσε πάνω μας κατά λάθος ο σύντροφός μας και μοιάζει να μας πνίγει, μπορεί να δούμε αυτό το όνειρο.

Στρατιώτες: Θα πρέπει να συμμορφωθείτε ή να γίνετε πιο πειθαρχημένοι.  Μπορεί να δείχνει ότι θέλετε να αγωνιστείτε στη ζωή ή να προστατέψετε τον εαυτό σας. Αν σας συλλαμβάνουν και σας φυλακίζουν, πρέπει να δείτε ποιος στην πραγματικότητα ασκεί εξουσία πάνω σας, σάς κάνει ό,τι θέλει και το απολαμβάνει.

Στρώμα: Νιώθετε άνετα ή όχι, εξαρτάται η απάντηση για να δηλώσει πως ακριβώς αισθάνεστε και στην πραγματική ζωή.

Συγχαρητήρια: Είτε τα δίνετε είτε σας τα δίνουν δείχνουν μια παροντική ή μελλοντική επιτυχία.

Σύζυγος: Όταν το άτομο είναι παντρεμένο με θρησκευτικό γάμο μπορεί να δει ότι παντρεύεται και να δεθούν περισσότερο, επειδή για το θεό θεωρούνται παντρεμένοι. Όμως ο πολιτικός γάμος και η συμβίωση είναι γάμοι που δεν αναγνωρίζει ο θεός και η ένωση του ζευγαριού στο όνειρο να είναι χωρισμός. Μια όμως εξαίρεση είναι τα όνειρα από εξωτερικά όνειρα ή τα όνειρα παραστάσεων που αλλάζουν εντελώς την ερμηνεία του ονείρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.