Τάφος: Δεν θα πεθάνετε αν δείτε τάφο, ακόμα κι αν δείτε χαραγμένο το όνομά σας ή τη φωτογραφία σας. Είναι το τέλος μιας φάσης στη ζωή μας ή το τέλος της ελεύθερης βούλησης και η αρχή της βάδισης στο δρόμο του πεπρωμένου. Το άτομο που βλέπει τον τάφο ενός άλλου σημαίνει ότι αυτό το άτομο το ξεπέρασε ή πέθανε γι’ αυτόν. Η ανάμνησή του δεν του χρειάζεται. Το άτομο αυτό θα ζήσει πολλά χρόνια όμως.  Επίσης όταν βλέπουμε ότι κάποιος πεθαίνει του συγχωρούνται κάποιες αμαρτίες.  Μπορεί σπάνια να δούμε ένα προγνωστικό ή προφητικό όνειρο, αλλά τα ποσοστά είναι μικρά, εμφανή σε άτομα διαισθητικά που έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Ταχύτητα: Όνειρο αντίθετο. Αν βαδίζατε γρήγορα, σημαίνει ότι είστε οκνηροί στην πραγματικότητα. Πρέπει να επιταχύνετε το βήμα σας και τον τρόπο που εργάζεστε. Αν βαδίζατε αργά, σημαίνει ότι τρέχετε σαν τον Βέγγο στην πραγματικότητα. Κάνετε τη δουλειά σας σε χρόνο μηδέν. Δουλεύετε σαν ρομπότ.  Ψυχραιμία, όλα θα γίνουν!

Τενεκές: Στην πραγματικότητα υπερεκτιμάτε κάποιο άτομο που δεν το αξίζει. Αν δείτε κονσέρβα με κρέας, σημαίνει ότι μια ασήμαντη  κατάσταση μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη.

Τέννις: Στο όνειρο δεν αποτελεί άθλημα, αλλά μονομαχία. Ποιος ήταν ο αντίπαλός σας;  Έχει σημασία.

Τέρας: Είναι προσωποποιημένες οι φοβίες μας, ό,τι αηδιάζουμε, απεχθανόμαστε, μισούμε.

Τέρμα: Για τους νέους εκπλήρωση του σκοπού της ζωής. Για τους γέρους δείχνει  την ολοκλήρωση της αποστολής τους στη γη. Άρα, καταλαβαίνει κάποιος τι θα συμβεί!

Τηλεσκόπιο: Αν το δεις,  σημαίνει  ότι βλέπεις αυτά που είναι μακριά ή έξω από το σπίτι σου και δεν βλέπεις όσα γίνονται μέσα  στο σπίτι σου.  Αυτό το όνειρο το βλέπουν πολύ οι κουτσομπόλες.  Αν το δεις σπασμένο σημαίνει  ότι  μπόρεσες να δεις όσα γίνονται στο σπίτι σου σε πίκραναν και δεν έχεις πια μυαλό να δεις όσα αφορούν τους άλλους.  Όταν κατασκοπεύεις μ’ αυτό το αγαπημένο σου πρόσωπο σημαίνει ότι δεν του έχεις την πρέπουσα εμπιστοσύνη.  Αν σε κατασκοπεύει αυτός σημαίνει  ότι εκείνος δεν σου έχει εμπιστοσύνη. Επίσης, το όνειρο αυτό σας ενθαρρύνει να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα πρόβλημα να το μεγεθύνετε και να τον βάλετε κάτω από το διερευνητικό φακό σας, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.