Υποβρύχιο: Είναι η ανάγκη να αγωνιστείτε και  νικήσετε με πλάγια μέσα χωρίς να φανερωθείτε.  Σημαίνει  επίσης, ότι είστε έτοιμοι να φτάσετε στα βαθιά, ανακαλύπτοντας περισσότερο τον εαυτό σας και τους άλλους, τις αντιδράσεις, το χαρακτήρα, τον τρόπο σκέψης. Μπορεί να θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα για κάποιο πρόβλημα στην πραγματική ζωή. Αν το υποβρύχιο βούλιαξε ή μπάζει νερά σημαίνει  ότι χρειαζόμαστε βοήθεια.

Υπογραφή: Μήπως έχετε βάλει την υπογραφή σας σε κάτι που δεν έχετε καλοσκεφτεί και σας βασανίζει αυτό; Μήπως στο όνειρο πλαστογραφούσατε κάποιου άλλου την υπογραφή; Αυτό σημαίνει ότι θα θέλατε να είστε αυτός ή να κλέψετε το καλό του όνομα και την υπόληψη που έχει στην κοινωνία. Αν σας δημιούργησε πονοκέφαλο και αμηχανία μια δυσανάγνωστη υπογραφή, ίσως αυτή τη στιγμή οι ενέργειες κάποιου και οι σκοποί του απέναντί σας είναι αδιευκρίνιστοι.

Υπόσχεση: Αυτό το όνειρο το βλέπει κάποιος πιο συχνά όταν τάξει κάτι σε έναν άγιο και δεν έχει κρατήσει την υπόσχεσή του.  Του υπενθυμίζει λοιπόν αυτό που οφείλει να κάνει. Κρατήσατε λοιπόν ή παραβιάσατε την υπόσχεσή σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο; Θα τον δείτε να σας ζητάει αυτό ακριβώς που δεν τηρήσατε. Μπορεί όμως αυτή την υπόσχεση να την έχετε δώσει στον εαυτό σας. Άρα, του οφείλετε  την πραγματοποίησή της.

Υποψία: Μήπως στο όνειρο σας υποπτεύονταν για κάτι;  Αν ναι, πρέπει να ερευνήσετε τα κίνητρά σας για κάποια ενέργειά σας στην καθημερινή ζωή.

Φ

Φαγητό: Είναι τις περισσότερες φορές όνειρο επιθυμίας ή στέρησης. Άλλες φορές ανήκει στα ειδικά όνειρα.  Επηρεάζει επίσης τα όνειρα από εξωτερικά ερεθίσματα. Αν πλαγιάσατε νηστικός και κατά τη διάρκεια του ύπνου πεινάτε, σαν όνειρο συγχρονικότητας ή διαυγές όνειρο θα φάτε. Το φαγητό όμως αλληγορικά σημαίνει ότι έχετε ανάγκες, δηλώνει την τροφοδότηση σε γνώσεις ή δηλώνει την απόλαυση. Το φαγητό αυτό ευτυχώς, δεν παχαίνει γιατί είναι από αντιύλη. Αυτό είναι το καλό του. Τρως χωρίς να τρως.  Η αίσθηση όμως ότι φάγαμε υπάρχει και δίνει στον ονειρευόμενο την εντύπωση ότι έχει φάει. Χορτασμένος μπορεί να μη νιώθει, αλλά είναι ικανοποιημένος. Η ερμηνεία εξαρτάται από το είδος του φαγητού που φάγαμε. Πώς  νιώσαμε, τι σχήμα είχε, τι άρωμα, ήταν καυτερό, ξινό, γλυκό, πικρό;  Αν σας έφερε αναγούλα μπορεί να είναι προειδοποίηση ότι το άτομο είναι έγκυος. Κατά ένα μικρό ποσοστό ισχύει αυτό. Όμως μπορεί να πρόκειται για απελευθερωτικό όνειρο.  Αν τρώτε υπερβολικά, δείχνει ότι είστε πλεονέκτες, ζητώντας και παίρνοντας πολλά από τους άλλους. Το όνειρο αυτό εξαρτάται και από τις συνθήκες που υπήρχαν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.