Σταφύλια: Σημάδια αισθησιασμού  γαλήνης και  ανάρρωσης. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνει το άτομο τη ζωή. Αν είναι άγουρα είναι μια προειδοποίηση για την υγεία ή ότι η ζωή που ζούμε είναι ακόλαστη.

Στάχτες: Είναι ένα καταθλιπτικό όνειρο. Θανατερές γκρίζες στάχτες απλωμένες παντού που φαίνεται καθαρά το τέλος μιας ευτυχίας. Που δείχνουν το διαζύγιο, το τέλος, το χωρισμό, την  χηρεία, την  αποτυχία. Πάντα η θέαση αυτού του ονείρου δείχνει την απογοήτευση και την πίκρα. Πάντα μένει η παγωνιά όταν ξυπνήσουμε. Όμως το καλό σημείο είναι όταν δούμε μέσα από τις στάχτες να ξεπηδάνε νέες φλόγες. Είναι το νεκρό παρελθόν μας και η ελπίδα για μια νέα αρχή. Άρα πάντα με τη θέαση αυτού του ονείρου υπάρχει το τέλος μιας δουλειάς ή  μιας σχέσης που ήταν βαθιά και έχει  επηρεάσει το ψυχικό μας κόσμο.

Στέμμα: Όποιος το δει θα πάρει προαγωγή ή μια δουλειά που καλείστε να αναλάβετε. Δείχνει ένα κατόρθωμα ή την κρατηση ενός μυστικού ή μιας χρήσιμης πληροφορίας.

Στεναχώρια: Το όνειρο είναι προειδοποιητικό τις περισσότερες φορές, ότι κάποια δυστυχία θα γίνει στην πραγματική σας ζωή. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε γιατί τις περισσότερες φορές αυτό το όνειρο δείχνει ότι το άτομο στεναχωριέται παράλογα, έχει εμμονές και δεν είναι τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπει, διότι η διαίσθησή του έχει πέσει σε λήθαργο και αυτή η ανασφάλεια και το κενό τον κάνει να αισθάνεται ακριβώς έτσι.

Στεφάνι: Το στεφάνι γάμου είναι χωρισμός. Ένα δάφνινο στεφάνι, παραπέμπει σε κάτι ευχάριστο, άξιο συγχαρητηρίων. Το νεκρικό στεφάνι δείχνει  ότι το άτομο έχει πολλή  ζωή ακόμα μπροστά του.

Στίγματα: (φαινόμενο που παθαίνουν κάθε Μεγάλη Παρασκευή οι καθολικοί. Σχηματίζονται τα καρφιά του Χριστού στα χέρια τους).  Όταν το δει αυτό το όνειρο καθολικός δεν έχει εξήγηση. Για τους ορθόδοξους, κόπτες, ιησουίτες, προτεστάντες, μορμόνους, πεντηκοστιανούς, χιλιαστές (ιεχωβάδες) κ.λ.π. σημαίνει ότι ο ονειρευόμενος  είναι πολύ βασανισμένο άτομο και περνάει τα μαρτύρια του Χριστού, σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου και η μοίρα τον χτυπά  αλύπητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.