Φρουρός:  Χρειάζεται να φυλάγεστε περισσότερο σε κάποιον τομέα.

Φτερά, πούπουλα: Το όνειρο σημαίνει την ανάγκη  για μεγαλύτερη ποικιλία στη ζωή σας. Είναι υπαινιγμός ότι θέλετε να πετάξετε μακριά.  Να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις ή μια σχέση που σας έχει κουράσει.

Φτύσιμο: Χρειάζεται να φτύσετε από μέσα σας όποιες αναμνήσεις σας έχουν κάνει να ντρέπεστε, να πονάτε και να υποφέρετε.

Φυγή βιαστική: Δείχνει ένα υπερκινητικό άτομο. Μπορεί να το συσχετίσετε με την εγκατάλειψη ή με τον πανικό που αισθάνεστε. Επίσης αυτό το όνειρο δείχνει  το ασυγκράτητο πάθος.

Φυλακή: Είτε είμαστε φυλακισμένοι, είτε κάνουμε επίσκεψη σε φυλακισμένο το όνειρο δείχνει κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα μας ή αισθήματα που κρατάμε μέσα μας και δεν μπορούμε να απελευθερώσουμε. Μπορεί να νιώθετε παγιδευμένοι, έγκλειστοι, σκλαβωμένοι να λείπει από τη ζωή σας αυτό που θα σας άνοιγε την πόρτα της φυλακής, η πρόκληση ίσως. Αν δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το αίσθημα εγκλεισμού σας στην πραγματική ζωή, σωματικό ή ψυχικό εγκλεισμό,  συμβουλευτείτε ένα ψυχολόγο ή ένα φίλο και προσπαθήστε με τη βοήθειά του να ξεκλειδώσετε τις πόρτες της φυλακής.  Καλό όνειρο είναι να αποδράσουμε απ’ αυτή, αλλά άσχημο γίνεται όταν οι φύλακες μας συλλαμβάνουν πάνω στην προσπάθεια αυτή,  και μας κλείνουν ξανά.

Φυλή, ξένοι λαοί: Ακόμα ένα όνειρο αγοραφοβίας και αποξένωσης από τους ανθρώπους.  Αυτό το όνειρο μπορεί να το δούμε μετά από ένα χωρισμό, μια απόλυση, μια απογοήτευση.  Όταν αρχίσουμε να μην εμπιστευόμαστε κανένα πια. Τότε τους βλέπουμε ξένους για μας και απρόσιτους. Άρα, είναι μια ανησυχητική ομάδα ανθρώπων και ιδεών, που ίσως μας απειλεί. Αν εσείς ήσασταν μέλος αυτής της φυλής, πρέπει να έχετε την επίγνωση ότι συμμετέχετε σε ένα πρωτόγονο ή απολίτιστο κίνημα.  Δεν εννοώ τη Χρυσή Αυγή, αν και αυτό θα κατάλαβαν πολλοί. Γενικά μιλάω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.